Musiikki

Bändit ja projektit joissa Janne on mukana:

MegaMega

MegaMega

MegaMega, nopeasti suuren kohun aiheuttanut diskotaideyhtye, on musiikkia ja spektaakkeleita järjestävä kollektiivi, joka saippuakuplien siivittämänä vie hyvän meiningin uusien hattaroiden sfäärille.

Julkaisut:

Aamuyö (single, 2016)  

Leiju ja lennä / Maalaan kuviani (single 2016) 

Zoumana Dembele & Mande Maja Band

Zoumana Dembele on burkinafasolainen mestarirumpali ja solisti, jonka lämmin karisma ei jätä ketään kylmäksi. Mande Maja Band on helsinkiläinen kahdeksanhenkinen orkesteri, jonka jäsenet ovat alkujaan kotoisin Suomesta, Burkina Fasosta, Malista ja Senegalista. Lukuisat rummut, kuoro ja kielisoittimet nostattavat Afrikan rytmeillä aina bileet uudelle tasolle!

Julkaisut:

Maja (LP, 2016)

Shivers

Shivers

Vuonna 2007 perustettu Shivers on nyrjähtänyttä, tummanpuhuvaa ja elokuvallista englanninkielistä musiikkia soittava kvartetti, jonka jäsenet ovat: Noora Härkönen (laulu, piano, Rhodes), Janne Ahonen (kitara), Samuli Pekkarinen (basso) ja Mikko Kuokkanen (rummut). Shivers on julkaissut kaksi EP:tä ja on parhaillaan äänittämässä kokopitkää albumia.

Julkaisut:

Shivers (CDEP, 2008)

Extant Love (CDEP, 2012)

…And Thus Spoke the Gun (single, 2014)

Janne Ahonen

Janne Ahonen on tehnyt jo useita soololevyjä kotonaan, säveltäen, soittaen ja äänittäen itse kaiken materiaalin. Levyjen kappaleet ovat pääosin instrumentaaleja, joiden tunnelma liikkuu melankoliasta westernin kautta savuiseen jazziinkin.

Julkaisut:

Traités à quatre pistes (CD, 2010, – LP 2016!)

Super-quarante-cinq-tours (CDEP, 2011)

No Just Six (CD, 2013)

Too Late to Die Young (CD, 2015)

Mikko Saari & Rumat lapset

Rumat lapset (Noora Härkönen: laulu, Janne Ahonen: kitara, Samuli Pekkarinen: basso, Jere Kolehmainen: rummut) soittaa merimiehena ja taitavana valokuvaajana kunnostautuneen ystävänsä Mikko Saaren (akustinen kitara, taustalaulu) tekemiä kappaleita, seilaten rokkaavan iskelmällisilläkin vesillä.

Maailma pään sisältä (CD, 2010)